Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü yüzında korkuluk, hızmaşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedi durumlarda binanızın güvenliğini esenlayabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en akla yatkın paha politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Fakat kullanıcı sayısı 50 kişyeğin güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de iye olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kanatı silsile opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik dizi ile daha kesif kullanma esenlanabilir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri cihetiyle kapılar muhatara görmez.

Yatay dünya ve Yangın çıkış kapısı istanbul ulama elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği yürekin "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri aşağıdaki gibidir.

Bu nedenle henüz faik bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sahabet sağlamlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yamaç skorsı: Binaların yan skorsı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı bünyelarda her katta bir kıta ivedi çıkış kapısı önem almalıdır. Etkili katlı konstrüksiyonlarda katlar arasındaki intikallerde de baplar bulunabilir.

Report this wiki page